Operational Lease occasion, wat is dat?

Inhoudsopgave 


Wat is Operational Lease occasion?

Vind je het niet belangrijk om in het nieuwste van het nieuwste te rijden? Dan is Operational Lease occasion misschien wel iets voor jou. Met occasion Operational Lease rijd je namelijk een jong gebruikte tweedehands auto of bedrijfswagen tegen een vast en lager leasetarief. Of je nu particulier of zakelijk rijder bent, het leasen van een jong gebruikte occasion heeft vele voordelen en is daarom op dit moment ook erg populair.


Operational Lease een occasion, wat zijn de voordelen? 

Er zijn veel redenen te bedenken waarom ondernemers besluiten een tweedehands auto te leasen. Denk bijvoorbeeld eens aan de voordelige leasetarieven of het lage bijtellingspercentage. Meer voordelen van occasion Operational Lease hebben we hieronder voor je beschreven. 

  • Snel leverbaar: een occasion is vaak direct leverbaar. Zo kun je na het afsluiten van een Operational Lease dus direct wegrijden. Bij het bestellen van een nieuwe auto kan hier wel een paar maanden tot een jaar tussen zitten.
  • Duurzaam: het is milieuvriendelijker om voor een occasion met Operational Lease te kiezen dan een nieuwe auto te bestellen. Zo worden de verbruikte grondstoffen optimaal benut.
  • Ruim aanbod: Operational Lease occasions zijn over het algemeen ex-leaseauto’s en jong gebruikte auto’s die door particulieren worden ingeruild. Zo kun je tegenwoordig niet alleen kiezen voor een compacte stadsauto zoals de Fiat 500e, maar is er ook voldoende keuze uit ruimere auto’s zoals een Opel Astra Sports Tourer of DS 4.


Voor wie is een Operational Lease occasion geschikt?

Als je op zoek bent naar een zakelijke auto of bedrijfswagen die aan al jouw wensen en behoeftes voldoet, dan is het beter om een nieuwe auto te leasen. Maar al die extra opties en accessoires zorgen wel voor een hogere leaseprijs. Wil je wel de opties, maar niet te veel betalen? Dan is een occasion met Operational Lease voor jou een goed alternatief. 


Occasion Operational Lease zakelijk, hoe werkt dat? 

Operational Lease occasion is een populaire leasevorm waarmee je op een voordelige en toegankelijke manier een zakelijke auto of bedrijfswagen kunt leasen. Met Operational Lease occasion rijdt je gedurende de contractperiode in een jonge gebruikte hoogwaardige occasion, zonder dat deze van jou is. Hiervoor betaal je een vast bedrag per maand welke wordt bepaald aan de hand van de door jou gekozen looptijd en kilometrage. Daarnaast zit de rente en afschrijving van de leaseauto verwerkt in het maandbedrag. Bij de aanschaf van een nieuwe auto is de afschrijving hoog, maar bij occasions is deze een stuk lager. Dit komt doordat de auto al een aantal kilometers heeft afgelegd waardoor je met Operational Lease voor een occasion over het algemeen een lager maandbedrag betaalt. Behalve de brandstofkosten, parkeerkosten, parkeerboetes en de kosten voor het wassen van je auto, is het maandelijkse leasetarief inclusief: 

Met 8 vestigingen in regio
Utrecht altijd in de buurt bij
schade en onderhoud.

Wil je een proefrit
maken? Dat is bij ons
geen probleem.

Bij pech helpen onze
eigen monteurs
je snel weer op weg.

Een ruime keuze
uit nieuwe en jong
gebruikte modellen.

Misschien vind je dit ook interessant?

Wat gaat er in 2023 veranderen voor leaserijders?

Lees meer

Besparen op je brandstofkosten? Dit zijn de 8 beste tips.

Lees meer

Een zakelijke keuze. Wat is goedkoper, elektrisch of hybride rijden?

Lees meer

Beslagen autoruiten? Dit zijn de 6 beste tips om het te voorkomen.

Lees meer
Direct contact