Wie zij wij?

Utrecht Lease is een nieuwe leasemaatschappij in de regio Utrecht die leasecontracten voor zakelijke en particuliere klanten aanbiedt. Utrecht Lease is persoonlijk, klantgericht en professioneel. Onze enthousiaste medewerkers hebben ruime ervaring op het gebied van leasing en geven je graag het beste leaseadvies, zodat jij zorgeloos gebruik kunt maken van je leaseauto tegen zo laag mogelijke kosten. 

Utrecht Lease is onderdeel van dealergroep Henri & Herman. Henri & Herman is al meer dan een eeuw een begrip in de regio Utrecht op het gebied van mobiliteit voor particuliere klanten en ondernemers. Voor onderhoud, reparatie en schade aan je leaseauto van Utrecht Lease kun je daarom altijd terecht bij één van de vestigingen van Henri & Herman. Utrecht Lease werkt samen met Friesland Lease. Friesland Lease is een innovatieve, duurzame en ondernemende leasemaatschappij en is in 2021 wederom uitgeroepen tot Beste Leasemaatschappij door de Vereniging Zakelijke Rijders. 

Edwin Ros

Sales & Leaseadvies

Al enige jaren ben ik werkzaam in de autobranche en houd ik mij bezig met de zakelijke dienstverlening. Ik voel mij thuis in een dynamische omgeving waar korte lijnen deskundigheid en efficiënte betrokkenheid voorop staan. En dat is nou precies waar Utrecht Lease en het team voor staan! Als uw vaste adviseur is het mijn "drive" om u volledig te ontzorgen en een advies op maat te geven. Graag ontmoet ik u om de mogelijkheden te bespreken!

Tel: 06-53643556

E-mail:


Jordie Hagen

Online Marketing Specialist

De afgelopen jaren ben ik binnen verschillende branches werkzaam geweest als Online Marketing Specialist en heb uiteindelijk mijn passie gevonden in de mobiliteit. Als geen ander weet ik hoe belangrijk persoonlijkheid en vertrouwen zijn in een digitale wereld. Mocht je dan ook problemen hebben met onze website of vragen hebben over ons aanbod, dan klik ik graag even met je mee.

E-mail:

Direct contact